πνευματικά δικαιώματα ( copyright )

*Απο όλα τα επεισόδια που υπάρχουν στην σελίδα αυτή,το παρών blog δέν έχει κανένα πνευματικό δικαίωμα. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα
( copyright ) της σειράς ανήκουν αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εταιρεία παραγωγής Frenzy Films Production

Απο το παρών blog δεν υπάρχει κανένας σκοπός εκμετάλλευσης των παραπάνω εταιρειών , παρά μόνο η ικανοποίηση χιλιάδων ατόμων για την σειρά αυτή
*Όλες οι φωτογραφίες κείμενα ή Βίντεο που εμφανίζονται στο site είναι αναμεταδόσεις από κείμενα,Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και το site μας δεν ασκεί ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε κανένα από αυτά
* Τα βίντεο που βρήκαμε και υπάρχουν στο blog κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο και στην ιστιοσελίδα youtube προς όλους τους χρήστες

*Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή ομάδα ατόμων, θίγονται συμφέροντα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email song10gr@hotmail.com

9 Ιουλ 2011

Υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα-ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΡΑΝΤΖΗ-

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΡΑΝΤΖΗ
Τεμάχισε τη γυναίκα του σε 16 κομμάτια



Ο Παναγιώτης Φραντζής το βράδυ της 24ης Ιουνίου 1987, μετά από έντονη λογομαχία με τη σύζυγό του Ζωή Γαρμάνη την έσπρωξε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Για τρεισίμισι ώρες τεμάχιζε τη γυναίκα του σε 16 κομμάτια. Έβαλε τα κομμάτια σε διαφορετικές σακούλες και τα πέταξε στους γύρω κάδους.

Αργότερα, κάποιος συλλέκτης γραμματοσήμων ψάχνοντας τους κάδους για φακέλους αλληλογραφίας, βρήκε μια από αυτές τις σακούλες και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το κεφάλι της γυναίκας ήταν τόσο κακοποιημένο που δε μπορούσε να γίνει αναγνώριση.
Όμως μέσα σε μια από τις σακούλες βρέθηκε μια απόδειξη από κρεοπωλείο. Ο κρεοπώλης θυμήθηκε τον Παναγιώτη Φραντζή ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες του, ο οποίος την ίδια μέρα παραδόθηκε στις αρχές.


Το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουνίου 1987 ο Παναγιώτης Φραντζής, φοιτητής στην ΑΣΟΕ, επέστρεφε με τη 18χρονη σύζυγό του Ζωή Γαρμάνη στο σπίτι τους στα Κάτω Πατήσια. Αυτή επέμενε να παρατείνουν τη νυχτερινή τους έξοδο, αυτός επέμενε να επιστρέψουν.
Η διαφωνία τους εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, κατά τη διάρκεια του οποίου η σύζυγός του του είπε:
«Είσαι ανίκανος, εγώ φταίω που σε παντρεύτηκα». Η φράση αυτή του έθιξε τον εγωισμό και πιάστηκαν στα χέρια. «Κάποια στιγμή την έσπρωξα καθώς παλεύαμε και έπεσε με το πίσω μέρος του κεφαλιού της στην κάτω γωνιά του κρεβατιού. Εμεινε ακίνητη.
Οταν άρχισα να συνέρχομαι από την έξαλλη κατάσταση που βρισκόμουν, τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω.
Για μισή ώρα την έβλεπα και την ξανάβλεπα, έχοντας τα λογικά μου τελείως χαμένα. Κανένας δεν θα πίστευε ότι πέθανε επάνω στον καβγά», περιέγραψε ο ίδιος στην απολογία του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝ24

4 σχόλια:

  1. υπαρχει σε επισοδιο αυτη η υποθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει επισοδειο παιδια με αυτη τν υποθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν υπάρχει. Το έχει πει και ο ίδιος ο Π. Κοκκινόπουλος. Όπως εξήγησε η υπόθεση αυτή δεν μπορούσε να δοθεί μυθιστορηματικά, καθώς είναι ιδιαίτερα φωτογραφική και όπως και αν την έδινε το σενάριο, θα ήταν εύκολα αναγνωρίσιμη, κάτι που γενικά δεν επιτρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=kqgQPpB9jEM.Ανατομία ενός εγκλήματος Το πένθος της ηδονής.Υπόθεση Φραντζή.ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.Η Ανατομία ενός εγκλήματος ήταν τηλεοπτική σειρά μυστηρίου, ελληνικής παραγωγής, με αυτοτελή επεισόδια. Προβλήθηκε κατά τα έτη 1992-1995 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Πάνος Κοκκινόπουλος, όπως και άλλοι γνωστοί σκηνοθέτες, ενώ αφηγητής ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή